Close

CV

És autor de la novel·la de no-ficció «Cielo» [Turner Libros, 2017] i de l’assaig «No más mentiras. Sobre algunos relatos de verdad en el arte [y en literatura, cine y teatro]”. Professor de comissariat d’exposicions, art contemporani i avantguardes en el Grau d’Art i Disseny de l’Escola Massana de Barcelona i de Teoria de l’Art i Art del S. XX a la Universitat Autònoma de Barcelona.

És director del màster en Art Contemporani: anàlisis, mediació i gestió a l’IL3 [Universitat de Barcelona]. Col·laborador en crítica d’art en «El Cultural» i de la revista Bonart amb la columna «Dada Sight». També hi ha col·laborat com a crític d’art a «Art Press» y «Lápiz» ha estat co-fundador i co-director [fins a 2014] d’ A*DESK. Institut independent de Crítica i Art Contemporani. Ha estat comissari de l’exposició «PUNK. Sus rastros en el arte contemporáneo» al Museu Universitari del Chopo de México DF, al Macba de Barcelona, al Museu Artium de Vitoria i al Centro de Arte Dos de Mayo de Madrid entre 2016 i 2017, que presentava el treball de més de seixanta artistes i un extens catàleg de 400 pàgines.

Ha presentat els projectes «La balada de Wendy entre d’altres» en novembre de 2014 i «Hablar por boca ajena. Coda: Cielo» al maig de 2016 a ADN platform. Entre 2009 i 2007 ha comissariat els projectes: «The Fasion Party is Over» (Amb Mai Abu ElDahab» a Objectif d’Amberes, «Intensities» per a la Diputació de Barcelona», «No Future» a Bloomberg Space a Londres i «Attitude» al Iconoscope de Montpellier. Aquestes propostes continuen a una línia de treball sobre la recuperació de la radicalitat en art iniciada en 2005 amb el projecte «David G. Torres presenta: Salir a la calle y disparar al azar».

Spain