Close

CV

David Roselló Cerezuela (Barcelona, ​​1959) és director de Nexe cultural SL, assessoria-formació-gestió cultural. És Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona, ​​en la primera promoció que hi va haver a tot l’Estat espanyol i ha desenvolupat la seva trajectòria professional en la gestió, l’acció, la docència i la consultoria, sempre en el camp cultural.

Des de 1988 desenvolupa estudis de consultoria, molt especialment Plans estratègics de cultura i projectes culturals a prop de 30 ciutats, províncies i regions espanyoles (Canàries, l’Hospitalet, Sabadell, etc.). Ha coordinat el Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals de la Universitat de Barcelona de 1993 a 2001 i les Jornades Interacció de la Diputació de Barcelona de 1994 a 2008. Va ser cofundador de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, l’any 1993, de la qual actualment forma part de la seva Junta directiva.

Destaca la seva àmplia dedicació a la docència en prop de 300 cursos de gestió i polítiques culturals a Catalunya, Espanya, Europa, Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Actualment és professor convidat a les universitats Oberta de Catalunya (UOC), Internacional de Catalunya (UIC), però actualment també imparteix docència a les universitats de Girona, Complutense de Madrid, Saragossa, etc.

Autor de «Diseño y evaluación de proyectos culturales», Ariel, 2004. 10ª edició actualitzada el 2015 i coautor, entre altres llibres, de «Gestión cultural. Estudios de casos «, Ariel, 2008.

Spain