Close

CV

Elisenfa Figueras: Master en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona, diplomada en formació del professorat per l’UB.

És directora de l’empresa Taleia cultura des de l’any 1994 on ha dissenyat i gestionat projectes relacionats amb el foment de la lectura, la divulgació literària, l’oralitat i el coneixement realitzats en l’àmbit de la biblioteca pública i els circuits culturals d’espais singulars.

Altres projectes realitzats estan relacionats amb el tractament de la informació, havent elaborat un catàleg d’iniciatives per al foment de la lectura a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Guia de estandares de equipamientos culturales de la FEMP, o organitzat  diverses Jornades de Documentalistes i Bibliotecaris de Catalunya o l’Universitat d’Estiu “Sabadell Universitat.

També cal destacar, el disseny i producció de diversos  estands institucionals dedicats a les biblioteques públiques en el marc del Saló del Llibre de Barcelona, l’elaboració de la documentació de la producció cultural de Barcelona per als Premis Ciutat de Barcelona, etc.

Va ser codirectora del Diploma de Postgrau en Direcció d’institucions, empreses i plataformes culturals de la Universitat Pompeu Fabra entre els anys 2001 i 2013 i ha impartit nombrosos cursos de marketing i comunicació cultural, de disseny de projectes culturals i de foment de la lectura.

Spain