Irene Llàcer

CV

Investigadora, coordinadora d’exposicions i comissària, és historiadora de l’art, especialista en art contemporani. Graduada en Història de l’Art i Llicenciada en Història per la Universitat de València, egressada del Màster Oficial de Estudis Avançats en Història de l’Art i del Màster en Art Actual: Anàlisi i Gestió per la Universitat de Barcelona, ​​on actualment desenvolupa la tesi doctoral.

El seu interès pivota entre la recerca en art contemporani, la curadoria i la gestió d’exposicions així com el disseny de projectes culturals. Ha comissariat i coordinat projectes expositius, i publicacions, per a museus i centres com Es Baluard (Palma), Drassanes del Grau (València), Centre Cultural La Nau (València), Cercle Artístic de Sant Lluc (Barcelona), MuVIM (València) o el Museu Valencià d’Etnologia. Com a curadora independent el seu últim projecte ha estat “Blanca Europa” de Daniela Ortiz, seleccionat en la convocatòria pública de Projectes Expositius de l’Ajuntament de València. Una altra de les seves línies d’interès és la mediació en museus, en aquest camp ha dissenyat projectes per a centres com l’IVAM-Centre Julio González, Centre d’Art Bombas Gens (València), el MuVIM (València) o el Museu Valencià d’Etnologia .

Actualment treballa l’Àrea Artística d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, al departament d’exposicions i és membre fundador del col·lectiu interdisciplinari Equip351, des d’on impulsa projectes culturals

Phone: 960484873
Valencia