Close

CV

Sara Esteller és llicenciada en Periodisme i Diplomada en Gestió d’Arts Escèniques, porta 20 anys al món del periodisme cultural. Actualment escriu pel magazine El Hype, el portal recomana.cat i blogs com el del festival Temporada Alta, i s’encarrega d’accions de fidelització de públics com a xerrades, trobades i activitats en biblioteques.
Imparteix xerrades sobre creació contemporània en centres cívics de Barcelona i en altres centres com Les Naus de València.
Durant cinc anys va ser la redactora cap de la revista D Danza i va col·laborar amb altres mitjans escrits especialitzats en dansa i arts escèniques (Assaig de Teatre, Escénicas,…)
Ha portat els gabinets de premsa institucionals del festival Dansa València i el del Centre Coreogràfic de la Generalitat Valenciana durant vuit anys.
Ha treballat com a creadora de continguts periodístics per a festivals com Zeppelin, Influencers, Escena Poblenou i per a companyies com Hongaresa de Teatre, Cienfuegos Danza i Thomas Noone Dance.
Com a dinamitzadora i gestora cultural ha portat avanci projectes de dansa comunitària i altres activitats d’àmbit social amb diferents col·lectius i en aliança amb diverses institucions catalanes com el ICUB, el Mercat dels Flors o l’Obra Social de La Caixa.
També ha escrit guions de temàtiques variades en col·laboració amb Producciones La Hormiga i ha desenvolupat part de la seva carrera en el camp de la memòria oral.
Des de 2014 imparteix classes de márquetincultural en la Fundació Pere Tarrés.

Spain